ULLKORGA PÅ HJERTET
Siden mai '85, da vi startet Ullkorga, har vi hatt og har daglig kontakt med småbarnsforeldre. Temaene kan variere, alt i fra produktprat til generelle småbarnserfaringer. Samtalene er en veldig god motivasjonsfaktor for Ullkorga og en inspirasjon til fortsatt å stå på! Pr. i dag er vi 25 damer ansatt, fra 25 - 60 år, så vi innehar en god del både mor- og bestemorkompetanse.

Når vi nå endelig er "på nett", utleverer vi selvfølgelig ikke alt!!! Noe må vi holde tilbake, slik vi også for ettertiden kan se frem til mange hyggelige henvendelser fra dere.

I over 15 år har vi hatt et veldig godt samarbeid med faghandelen, som for vårt varespekter, er babyutstyrsbutikker. Slik blir produktene våre godt markedsført og lett tilgjengelige over hele landet. Vi håper derimot at våre hjemmesider kan være et supplement til butikkene, ved at dere her lett finner fram til nærmeste forhandler. Spør om ønsket vare er på lager i butikken, hvis så ikke er tilfelle, ja da står vi selvfølgelig til tjeneste!; kontakt oss.

På denne siden vil vi etter hvert komme med konkurranser, debatter, nyheter osv. Kom gjerne med tips om hva dere ønsker her!
Kom og treff oss på Facebook!
www.facebook.com/UllkorgaAS
ULLKORGA PÅ HJERTET